Monday, 5 November 2012

♥ Takdir Cinta ♥

2 years, 3 months, 11 days

Assalamualaikum & Selamat pagi :)
hurmm. dah lame tak update blog nih . kalau nk diikutkan, byk sangat story nak cerita. tapi takpe lah, biar dalam ingatan jelah yang lepas lepas tu ehh . hehehee

Harini 6.11.2012..emm sebulan yang lalu, macam macam perasaan skrg nih yang ada. sedih, rindu, marah, benci, happy, ade belaka lah . tapi takpe, ujian allah. aku terima dengan hati yang terbuka :) senang cerita gini lah, dah sebulan aku berstatus single . yes ! I'm SINGLE ;) amboiii . hahaha... emm dan dan dan lagi sedihnye perasaan nih, tak sampai sebulan single dye dah pun ade pengganti baru . okay, aku paham dye dah taknak aku . tapi kenape terlalu cepat hah ? senangnye dye lupe aku nih . kan ! langsung tak pikir perasaan aku . takpe lah sayang . aku terima kalau ini yang kau nak . then, yang lagi tersangat sakit hatinye...kenape perempuan tu kawan aku sendiri . orang yg pernah aku rapat pulak tuh . kalau org lain aku boleh terima lagi. ohh sakit, perit, pedih nye hati aku . korang buat aku macam tak pernah wujud dalam dunia nih . ingat hati aku keras sgt ke sampai lgsg tak pikir perasaan aku ? emmm pegi tgk bola same same lah . kuar dating, makan sme sme. semua depan mate aku ! :( kalau betina lain, mmg dh lame dah pompuan tu kene . sape tak bengang weh kawan sendiri plk tuh . nasib lah jenis aku nih baik bkn jenis suke gaduh dgn org . kalau tak, dah lame dah ! sabar leeda sabar sabar :) huhuu. kadang kadang jugak kan, aku terase rindu sgt kat dye. tapi bile pikir pikir balik, buang mase je semua tuh . merindui orang yg tak pernah lgsung hargai aku ! bodohnye aku kan ? hurmmm..

Sekarang, aku akan cube lupakan semua kenangan dulu. aku akan cube lupekan kau demi kebahagiaan kau . aku redha atas semua yang berlaku alif. semoga awak bahagia lah dengan kawan kesayangan saye tu ye..nak jugak tengok sejauh mane hubungan korang . kahwin nanti jgn lupa jemput tau. nak sgt sgt tgok naik pelamin berdua dua ngn si dye. ececececehhh ! (lugaku) . 2tahun lebih ? senang ke aku nak lupe mcm tuh je ? ohh memang payah . tapi takpe, slow slow....sumpah aku benci gile kau !! kalau dulu, ye aku terhegeh hegeh. skrg, allah dah bukak pintu hati aku untuk terima ape yg kau buat, nak skrg . puas kan ? :) aku hanya mampu tersenyum je alif . senyum je tengok....jangan pernah sesekali kau dtg dalam hidup aku lg . jgn pernah contact aku. aku terlalu bencikan mg dan aku benci betina tuh. andai suatu hari nanti kau datang cari aku, sorry sayang...saye harap time tu hati saye bukan lagi untuk awak :) 

Lepas nih dah taknak dah berbaik dgn sape sape . kalau diberi peluang bercinta lagi, mmg aku tak ingin nak kenalkan dekat mane mane kawan aku . takut nanti berlaku mende yang same ! aku benci manusia yang suke merampas hak kebahagiaan orang lain . BENCI !!!
#merampas hak org, memang takkan bahagia . percayalah. tunggu & lihat :)
TANKS FOR EVERYTHING MUHAMMAD ALIF HAKIM . SAYA SANGAT SANGAT BERTERIMA KASIH !! :)


2 comments:

  1. Tanks kak. kalu dah ini takdirnya, saye terima je . hehehe :)

    ReplyDelete